Onze dienstverlening is divers.
Bekijk de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontwerp

Ontwerpen is een samenspel tussen randvoorwaarden en programma-eisen. Wat wil een opdrachtgever? Wat mag er op de locatie? Hoe kan dat er dan uitzien? En hoe maken we hier de mooist mogelijke versie van? In dit spanningsveld van input, opereert het ontwerpteam van Pact3D om te komen tot het optimale resultaat.

Ontwikkeling

Bij ontwikkeling is het van belang dat er wordt voorzien in een marktbehoefte en dat er op een efficiënte en kosteneffectieve manier gezocht wordt naar een optimum voor de (her-)ontwikkeling van een locatie. Stakeholders als overheden, eindgebruikers en uitvoerende partijen worden in een vroegtijdig stadium bij een project betrokken om te komen tot het beste resultaat.

Projectmanagement

Het realiseren van een ontwerp of ontwikkeling vraagt om een goede coördinatie tussen de verschillende disciplines in het proces: opdrachtgever, ontwerper en uitvoerende partijen. Om dit alles in goede banen te leiden, begeleidt Pact3D alle projecten aan de hand van een doordacht en in de praktijk bewezen projectfasering. Het resultaat? Tevreden stakeholders.

Over Pact3D

Lees wat relaties en opdrachtgevers over Pact3D zeggen:

Q & A

3 Vragen aan Thijs van Wieringen
Oprichter Pact3D
1. Wat zijn de kernwaarden van Pact3D?

Duidelijkheid, eerlijkheid en openheid zijn de belangrijkste waarden in ons bedrijf. Zowel binnen ons team als richting opdrachtgevers en relaties hechten wij hier veel waarde aan.

2. Hoe gaat Pact3D te werk?

Naast gevoel voor de stijl van de opdrachtgever en de locatie-eigenschappen, baseren wij onze ontwerpen altijd maximaal op het concrete programma van eisen van de opdrachtgever. Daarin verwerken we de wensen en benodigdheden van de opdrachtgever en daaraan blijven wij gedurende het traject de beslissingen toetsen. Zo komen we tot een optimaal resultaat!

3. Wat is het mooiste van jullie vak?

Dat wij met ons vak invloed uitoefenen op de leefomgeving. Mensen wonen, werken en leven in én om de gebouwen die wij ontwerpen. Hierdoor hebben wij dus een enorme verantwoordelijkheid maar als alles weer goed uitpakt, geeft elk gerealiseerd project een trots gevoel en veel arbeidsvreugde!

3 Vragen aan Bastiaan van Wieringen
Directeur Pact3D
1. Hoe zou je de werkwijze van Pact3D omschrijven?

Onze werkwijze is gericht op efficiency. Wij werken met een klein team en hebben een sterke focus op 3D-ontwerpen en BIM. Alles voor het mooiste eindresultaat!

2. Hoe bepalen jullie de prijs voor een bepaald project?

Ieder project is een project op maat: of het nu gaat om woningbouw, een luxe villa, bedrijfsgebouwen, een school of een appartementencomplex. Wij bepalen dan ook voor ieder project de prijs op maat en zijn flexibel in het werken op regie of voor vaste tarieven.

3. Wat is het mooiste van jullie vak?

Dat we, rekening houdend met alle omgevingsfactoren, een mooi eindresultaat kunnen bereiken!